21 elképesztő hely, ahol szívesen maradnánk életünk végéig

Szeretnénk inspirációt a vakációnkkal kapcsolatban? Mutatunk pár fotót olyan helyszínekről, ahol bárki szívesen töltene akár heteket is.
Nem tudjuk mihez kezdjünk a szabadságunkkal? Hova utazzunk? Pihenni szeretnénk vagy inkább egy élménydús kimozdulás? Mindenkinek mást jelent a pihenés, viszont minden ember szereti a lenyűgözően szép helyeket. Mutatunk nektek pár fotót, ami után úgy érezhetjük, hogy ott akarjuk leélni az életünket. 

Csendes kis tér...elvonulni a világ szeme előlCsodálatos bambusz otthon egy folyó partjánOlvasni?! Úszni?! Bármikor, bármeddig...Eléggé hangulatos egy terasz. Romantikus regénybe illő macskaköves utcaKis ház az erdőben...Na jó! Ez tényleg nem semmi....Ki ne szeretne egy ilyen helyen kávézni?Csendes kis vityilló...


Hihetetlen Kawachi Fujien Wisteria Garden, Japán


Hangulatos hegyi kabinok az AlpokbanVajon belül is annyira hangulatos, mint kívülről?Ízléses nappaliKi ne szeretne itt ébredni?Elsőre félelmetesnek tűnhet...Hegyi kuckóHangulatos lakóautó...Egy hely, ahol nem zavar az eső...Nagyon kellemes kis otthon...Itt is szívesen ébrednénk!Egy folyó folyik a ház alatt...Mit gondolnak? Elképesztő ugye?
 

Mi a véleményed? Írd meg!

Mit szólnál extra kedvezményekhez?
AkcióSzállás - hotelkupon, wellnesskupon
Kövesd Facebook oldalunkat:
Iratkozz fel hírlevelünkre:
0 kedvenc