Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences

Rólunk

Cégünk a '80-as években kezdte meg működését, eleinte elsősorban üdülőszövetkezetek együttmüködő partnerként. Kínálatunkban többnyire a magyarországi termál vizek közelében fekvő üdülőhelyek és szálláshelyek találhatóak meg, melyek egész évben üdülési lehetőséget biztosítanak. Tevékenységünk a szövetkezeti üdülő-használati jogok értékesítésén felül már kiterjedt a további, különböző hotelek és szálláshelyek akciós ajánlatainak hirdetésére is.

 

Ügyfélszolgálat: A telefon mindig kéznél van!
Cégünk több éve végez pontos és közvetlen ügyintézést a sokrétű marketing és ügyfélszolgálati tevékenységek területén. Szálláshelyeket közvetítünk hazai 3-4*-os szállodákba, termál és wellness szolgáltatásokkal egybekötött pihenést biztosítunk ügyfeleinknek.Munkatársaink mindig készséggel nyújtanak segítséget a stresszes, szürke hétköznapokból kikapcsolódni, pihenni vágyóknak.

 

Magyar Turizmus
Célunk, hogy belföldön évről évre több családnak biztosítsunk változatos, ugyanakkor olcsó üdülési lehetőségeket. Partnereinken keresztül azoknak az üdülni vágyóknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik szeretik színvonalas helyen eltölteni jól megérdemelt pihenésüket és a kedvező ár is fontos tényező az üdülési célpont kiválasztásában.

 

Széchenyi Pihenőkártya
Partnereink Szép kártya elfogadó helyek, amivel belföldi szolgáltatások vehetők igénybe, amelyek a pihenést, az egészség védelmét, megerősítését szolgálják (szálláshely-szolgáltatások, éttermi vendéglátás, kulturális-, fürdő-, egészségmegőrző és egészséghelyreállító szolgáltatások).

 

„A pihenés mindenkinek jár, most Önökön a sor!”

Mit szólnál extra kedvezményekhez?
AkcióSzállás - hotelkupon, wellnesskupon
Kövesd Facebook oldalunkat:
Iratkozz fel hírlevelünkre:
0 kedvenc
Fel