Miért önbizalomhiányos a középkorú nő? Mit tegyen ellene!

Boldogtalan a középkorú nők többsége, mivel állandó megfelelési kényszerrel küzdenek. Csernus Imre szerint az önbizalom, a tartás és a büszkeség hiányzik a mai nőkből.
Kifogásokat keresnek miért nem érték el álmaikat, ehhez hozzájárul még a tökéletesség ábrándja, ami tovább rombolja a magukról alkotott képet.
Anyagi kényszer miatt munkába állnak és mellőzik ambícióikat. Karrierlehetőségeik is megcsappannak éveik számának gyarapodásával. Az önképzés lehetősége fel sem merül bennük, mondván az nem javít lehetőségeiken, csak kinevettetik magukat.

Hol maradnak a női értékek? Elhagytuk őket valamelyik korábbi században, azóta pedig foltozgatjuk őket. A sikeres nő definíciója a XXI. században úgy szól talán: Tökéletes!

Képzeletbeli sorrendjük külső jegyekre épül. Számolgatják ráncaikat, ősz hajszálaikat, fogytak vagy híztak, mit illik felvenniük 40 fölött. Mércévé válik még gyermekeik sikeressége, az unokák száma, akik vészesen jelzik az idő múlását.

Növelje önbizalmát megújulással. Váltson frizurát, újítsa meg ruhatárát, valamint tűzzön ki elérhető célokat. Kísérletezzen különböző mozgásformákkal, amelyek jót tesznek lelkének és testének egyaránt. Társas kapcsolatait ne hanyagolja el, alakítson ki újabbakat. Tekintsen optimistábban a világra. Élvezze apró örömeit; a friss levegő illatát, a napsütést, a csendet, az unokák nyüzsgését.

A reklámok többsége a termék megvásárlásával hamis illúziókat kelt, így ne akarjon húsz éves lenni.

Töltődjön fel utazással egy új korszak kezdetéhez!
 

Mi a véleményed? Írd meg!

Mit szólnál extra kedvezményekhez?
AkcióSzállás - hotelkupon, wellnesskupon
Kövesd Facebook oldalunkat:
Iratkozz fel hírlevelünkre:
0 kedvenc